Γλυκοπατάτες φούρνου με μπρόκολο

Μία από τις νέες τάσεις που κυριαρχούν στη γαστρονομία είναι οι συνταγές που μας γεμίζουν νοσταλγία. Παραδοσιακές, χωριάτικες, συνταγές της υπαίθρου, σπιτικές συνταγές προηγούμενων δεκαετιών φτιαγμένες με τοπικά προϊόντα εξυμνούν την απλότητα της εξοχικής ζωής. Με γεύσεις κι αρώματα από την ηλιόλουστη Μεσόγειο, η συνταγή αυτή αποτελεί μια ειδυλλιακή απόδραση στη Μεσογειακή ύπαιθρο.

Read more

Πιπεριές γεμιστές με φαγόπυρο

Οι γεμιστές πιπεριές με φαγόπυρο είναι ένα ιδιαίτερο καλοκαιρινό πιάτο, συνδυάζει το δροσερό άρωμα του δυόσμου με τη γλύκα της πιπεριάς και το τραγανό φαγόπυρο και σερβίρεται ως συνοδευτικό ή ως κυρίως πιάτο. Πρόκειται για μια εύκολη συνταγή κι ένα εξαιρετικά υγιεινό κι ελαφρύ φαγητό, ιδανικό για όσους αποφεύγουν τη γλουτένη.

Read more

Γλυκοπατάτες γεμιστές με πιπεριά, λιαστή ντομάτα και σπανάκι

Οι γλυκοπατάτες γεμιστές με πιπεριά, λιαστή ντομάτα και σπανάκι είναι ένα αγαπημένο από όλους πιάτο. Είναι ιδανικές για βραδινό λόγω της υψηλής περιεκτικότητας σε κάλιο που προσδίδει χαλαρωτικές ιδιότητες κι εξαιρετική επιλογή φαγητού για να πάρετε μαζί σας στη δουλειά. Η συνταγή περιέχει λιγότερα από 10 συστατικά!

Read more

Εύκολη πίτα πατάτας στο τηγάνι με θυμάρι

Ένα εύκολο, γρήγορο και νόστιμο πιάτο που ετοιμάζεται σε λίγο χρόνο. Τα παιδιά το λατρεύουν και συνοδεύει τέλεια και άλλα πιάτα όπως τις Φακές με κόκκινη πιπεριά.

Read more

Σαλάτα φακές με πιπεριές

Ένα εύκολο και γρήγορο πιάτο, δροσερό και πικάντικο μαζί. Πρόκειται για συνταγή για σωστό συνδυασμό τροφών.

Read more